Equip.

Vos presentem l’equip de persones que conformen El Rogle i que tracten, dia rere dia, de fer possible un projecte d’advocacia, recerca i mediació cooperatiu i social

Guillermo Noguera Soler
SOCI

És llicenciat en Dret per la Universitat de València en 2011. L’any 2013 va cursar l’Escola de Pràctica Jurídica impartida per l’ICAV. Té, a més, el Màster en Mediació i Gestió Eficient de Conflictes des de 2017. El seu treball se centra en l’àmbit del Dret penal, Dret civil i de consumidors, i en la mediació i intermediació.

Ignacio Collado Gosálvez
SOCI

Llicenciat en Dret a la Universitat de València des de 2014.. Té estudis de postgraus en Dret penal i va realitzar el Màster en Mediació i Gestió Eficient de Conflictes l’any 2016. Ara està cursant el Màster en Dret a la Ciutat i Urbanisme de la UOC. És advocat i jurista especialitzat en dret penal, dels consumidors, i en la defensa del dret a la vivenda. A més, té experiència en assessorar a entitats públiques en matèria d’habitatge.

Aràdia Ruiz Blanco
SÒCIA

És llicenciada en Dret l’any 2012 i el 2014 en Criminologia, en els dos casos per la Universitat de València. Realitzà un Postgrau en Mediació i Justícia Penal per la Universitat de València el 2012, i va ampliar els estudis de mediació amb el Màster en Mediació i Gestió de Conflictes a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València l’any 2015. Ha assessorat sobre habitatge a diverses entitats públiques

Adelina Cabrera Navarro
SÒCIA

Es va llicenciar en Dret per la Universitat de València l’any 2012. El 2013 va obtindre el títol de Màster de Ciutadania i Drets Humans: Ètica i Política de la Universitat de Barcelona. També va realitzar el Màster en Advocacia, l’any 2016, impartit per l’ICAV i la Universitat de València. És advocada especialista en Dret penal, de consumidors i en la defensa del Dret a l’habitatge. A més, té experiència en assessorar a entitats públiques en matèria d’habitatge.

Luis Fernández Alonso
SOCI

És llicenciat en Sociologia per la Universitat de València des de l’any 2010. El 2013 va cursar el Màster en Polítiques Socials i Mediació Comunitària de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i l’Institut de Govern i Polítiques Públiques de la UAB. Actualment està finalitzant el Grau de Dret per la UNED. Especialista en polítiques públiques d’habitatge, mediació en vivenda i comunitària i recerca social.

Alfredo Artigas Chaves
SOCI

Es va llicenciar en Sociologia per la Universitat de València, l’any 2011. Després, el 2014, va realitzar el Màster de Professorat de la Universitat de València. Té ampla experiència en el disseny i execució d’investigacions sobre habitatge i exclusió. A més, participa en diversos moviments socials i col·lectius de caràcter assembleari.

María José Marco Carreño
col·laboradora

És llicenciada en Dret per la Universitat de València, l’any 2004. A més, el 2011 va acabar el Màster en Gestió Jurídico-Financera, impartit per l’ICAV i la Universitat Politècnica de València. Va realitzar l’Escola de Pràctica Jurídica, a l’ICAV, l’any 2013. És advocada especialista en Dret de família.