La Barana

Hola!

Des d’El Rogle hem impulsat i creat La Barana, espai de suport d’inquilins i inquilines. Un projecte col·lectiu per millorar l’estabilitat habitacional i l’accés dels inquilins i inquilines a la ciutat de València.
📊 Hem dut a terme un estudi sobre la situació de l’habitatge basat en una enquesta a 371 llars a la ciutat de València per a detectar diverses problemàtiques residencials, especialment en règim de lloguer. Vos anirem compartint les conclusions de l’estudi durant les properes setmanes.
🤝🏽 Formen part del nostre projecte moltes organitzacions companyes com Valencia Cáritas, CEAR País Valencià, Cuidem Benimaclet, Cuidem Cabanyal-Canyamelar, EntreBarris, Espai Veïnal Cabanyal, Russafa Veïnal, La Saïdia Comuna, Tejido comunitario desde los márgenes, Orriols En Bloc, PAH VALENCIA (Plataforma d’Afectades Hipoteques Valencia), València Acull, FECOVI, Nomadasvlc i VokiVoki que ens ajuden a dissenyar els serveis que pot oferir La Barana.
🏘️ El nostre objectiu és poder arribar a formar un fons de suport mutu d’inquilins i inquilines. Una entitat col·lectiva de persones llogateres per oferir-los solucions quant a estabilitat i accés habitacional. T’interessaria formar part? Molt prompte t’expliquem com participar.
📎 Un projecte que ha nascut amb el suport de la convocatòria d’innovació de l’Ajuntament de València.
Seguiu-nos a les xarxes!
comparte esta noticia: